miércoles, 6 de febrero de 2013

Gossos


Desde l' octubre del any passat que es ve fent una activitat nova al centre. Que es fa amb gossos. Hi ha dos gossos, en Roc i la Pedra, son dos gossos llauradors. Pro la protagonista es la Pedra, a la cual podeu veure a les fotos, perque vam començar amb ella desde el principi i normalment solament hi esta ella.


Vam començar per coneixer una mica el mon dels gossos. Hem aprendre habits saludables que es tenen que tenir amb els gossos, com medidas d' higiene, etc. Tot aixo jugant a una mena de trivial amb preguntes i proves relacionades amb el mon dels gossos.


Tambre hem apres que ens obeexi una mica com per exemple fer ho sentar, que s' hi estiri a terra, que doni la pota. Tambe vam fer un circuit de proves: higiene, salt d' aro, slalon i obediencia. Tipus agility, que es un esport que es fa amb els gossos. En el cual els gossos tenen que superar uns obstacles.


I cada vegada aprenen alguna tecnica nova.


Malgrat aixo la activitat de moment a acabat fa poc. I no sabem si es tornara a fer. Pro hem apendre moltes coses i ens ho hem passat molt be.




No hay comentarios:

Publicar un comentario